För företag✨

Underhållning till konferensen

Förhöj konferensen, seminariet eller företagsfesten! Vi improviserar utifrån era förslag och er verklighet. Delaktiga deluxe alltså. Hur ser er arbetsplats ut om det var en musikal? Vad sägs egentligen på era ledningsmöten? Vad sägs om en komisk expert som siar om ert företags framtid?

Med värme, humor och spets skildrar vi er arbetsplats och det ämne som är aktuellt för dagen. Allt är improviserat, så det blir en helt unik show bara för er som lockar till skratt och igenkänning. Om ni önskar att vi belyser ett aktuellt ämne som t.ex ledarskap, svåra samtal, service eller likabehandling så kan vi skräddarsy en föreställning utifrån detta. 

Vi älskar att prata i telefon! Märkligt tycker vissa, men det är vad vi föredrar. Därför blir vi väldigt glada om du ringer direkt till oss. Om du däremot känner dig mer som en e-post-person så blir vi såklart glada även över mail.

Tobias Rosén som står vid kajkanten vid stenpiren. I Bakgrunden syns Göteborgskranarna. Tobias ler stort.
Tobias Rosén som står vid kajkanten vid stenpiren. I Bakgrunden syns Göteborgskranarna. Tobias ler stort.

Kontakta oss

Vi älskar att prata i telefon! Märkligt tycker vissa, men det är vad vi föredrar. Därför blir vi väldigt glada om du ringer direkt till oss. 

Om du däremot känner dig mer som en e-post-person så blir vi såklart glada även över mail.

Vill du bli kontaktad?

Föreställningar

Vi välkomnar dig till en värld av magiska ögonblick, spontanitet och oförutsägbara stunder. På Göteborgs mysigaste scen för humor och kultur erbjuder vi en palett av fantasifull underhållning skapad i stunden. Vår uppsättning av föreställningar är minst sagt varierad och varje show unik. Vi hyllar det oväntade, ibland i form av en improviserad musikal och ibland i form av ett Bingo-spel med underhållande inslag. 

Nyhet wow ✨

The Complete Works Of William Shakespeare

Se den roliga och fartfyllda komedin The Complete Works of William Shakespeare (något förkortad) med 37 pjäser på 97 minuter.

Inga förkunskaper om pjäserna behövs – en skrattfest för både Shakespeare-älskare och -hatare.

Regisserad av Lasse Beischer och med Improverkets Magnus Hjelm, Tobias Rosén och Johan Carlberg i huvudrollerna.

Missa inte allt skoj!

Kul att du vill bli kontaktad!

Vi återkommer så fort vi kan 🥳
/Improverket