Vill du ha trygga, lekfulla och kreativa medarbetare som är experter på att samarbeta? 

Improvisationsteater är en metod där man tränar sin kreativitet, spontanitet, tillit och sitt lyssnande. Det är ett oslagbart verktyg för att stärka en grupp, få självinsikt och belysa situationer som uppstår i vardagen. 

Kreativitet & samarbete

Svåra samtal

Före läsning

kul

Kropp språk

Tala inför folk

Kreativitet & samarbete

Svåra samtal

Föreläsning – Kreativitet

Underhållning

Kroppsspråk & kommunikation

Tala inför folk

“Något av det roligaste jag gjort i hela mitt liv, så otroligt utvecklande!”

Workshop – Kreativitet & samarbete

I en workshop för oss får ni skratta, bjuda på er själva och se nya sidor av varandra. Med enkla och lustfyllda övningar får ni träna på att ta er första idé (som ofta är den bästa), släppa på censuren och upptäcka hur lätt det är att få full tillgång till sin fantasi.

Ni får se möjligheterna i att misslyckas, hur roligt det faktiskt kan vara att vässa lyssnande och samarbete. En aktivitet som ger lust, motivation och känslan av att allt är möjligt!

Tobias Rosén
0760 – 15 63 63
tobias@improverket.se

Workshop – svåra samtal 

Deltagarna får öva sig på att ta sig an svårare och känsligare samtal som kan uppstå på en arbetsplats. Vi lägger fram olika scenarios som exempelvis tystnadskultur, lönesamtal, eller arbetsmiljö. Vi guidar längst vägen och kommer med konstruktiva lösningar och förslag. Ni bestämmer svårighetsgrad och hur tuffa och krångliga samtal ni vill öva på. 

Tobias Rosén
0760 – 15 63 63
tobias@improverket.se

Underhållande föreläsning – Kreativitet  

En interaktiv föreläsning med underhållande inslag.
Vi pratar om improvisationsteaterns styrkor och hur förändringsprocess är något av det mest grundläggande vi jobbar med. Vi pratar också om hur vi får tillgång till vår kreativitet och spontanitet, samt hur vi kommunicerar och  samarbetar, allt för att se möjligheterna i förändringsprocesser och hur det höjer vår lyhördhet och  samarbetsförmåga. 

Vi varvar samtal och reflektion med enkla och lustfyllda övningar där ni får träna er på ovannämnda. Ni får träna på att ta er första idé (som oftast är den bästa), släppa på censuren och upptäcka hur lätt det är att få full tillgång till sin fantasi. Ni får se möjligheterna i att misslyckas och hur roligt det är att vässa sitt lyssnande och samarbete.

Tobias Rosén
0760 – 15 63 63
tobias@improverket.se

Underhållning till konferensen   

Förhöj konferensen, seminariet eller företagsfesten! Vi improviserar utifrån era förslag och er verklighet. Delaktiga deluxe alltså. Hur ser er arbetsplats ut om det var en musikal? Vad sägs egentligen på era ledningsmöten? Vad sägs om en komisk expert som siar om ert företags framtid? Med värme, humor och spets skildrar vi er arbetsplats och det ämne som är aktuellt för dagen. Allt är improviserat, så det blir en helt unik show bara för er som lockar till skratt och igenkänning. Om ni önskar att vi belyser ett aktuellt ämne som t.ex ledarskap, svåra samtal, service eller likabehandling så kan vi skräddarsy en föreställning utifrån detta. 

Tobias Rosén
0760 – 15 63 63
tobias@improverket.se

workshop – kroppsspråk & Kommunikation   

”Communication is key” och här sättar vi det bokstavligt talat i rampljuset. I denna workshop får ni bland annat pröva att gå in i olika roller som har ”låg” respektive ”hög” status och laborerar med detta. Med vår vägledning breddar vi era perspektiv och ger er en avväpnande och rolig workshop.

Tobias Rosén
0760 – 15 63 63
tobias@improverket.se

workshop – Tala inför folk    

Det är läskigt att tala inför folk men det kan också vara alldeles underbart – om man vet hur man gör. Att göra bra presentationer kräver kunskap och praktisk övning.  Med improvisationsteater som metod och fantasi, kreativietet, intuition och mod att misslyckas, lotsas ni genom krävande övningar med mycket direkt åtekoppling. Mycket träning läggs på att flytta fokus bort från dig till dina lyssnare/åskådare och att känna sig fri och trygg i att inte veta och ha kontroll. Istället ta vara på det som uppstår och njuta av det. Då är man i kontakt med sig själv och sin publik.
Kursen innehåller också kunskap om storytelling och hur man ska använda det.
En kurs för er som vill bli riktigt bra på att presentera och med mycket praktisk övning och tydlig individuell guidning. 

Frida Sundström
0704 – 41 82 16
frida@improverket.se