Välj en sida

Företag

Improvisationsteater är ett oslagbart verktyg för att ta tillvara på människors kreativitet, stärka en grupp, få självinsikt och belysa situationer som uppstår i vardagen. Improverket har arbetat tillsammans med myndigheter och organisationer i över ett decennium, längre ner på sidan hittar du ett urval av våra kunder.

Vill du ha kreativa, lekfulla och trygga medarbetare som är experter på att samarbeta?

Kanske letar du efter någon spännande och ovanlig aktivitet till konferensen?

 

Improvisationsteater är en metod där man tränar sin kreativitet, spontanitet, tillit, sitt lyssnande och kan användas både som underhållning och utbildning.

 

”Ett av dom bästa företagsgigen på länge, sjukt bra. Beställaren fick torka tårarna. En annan sa att han aldrig skrattat så mycket.” //HSB

Ring Tobias på 0760 – 15 63 63 eller maila tobias@improverket.se för mer information

Underhållning för konferensen

 

Förhöj konferensen, seminariet eller företagsfesten!

 

Vi improviserar utifrån era förslag och er verklighet. Åskådarna blir alltså delaktiga i underhållningen. Kanske ni undrat över hur er arbetsplats skulle se ut om det var en musikal? Eller hur ser egentligen era ledningsmöten ut? Vad sägs om en komisk expert som siar om ert företags framtid?

 

Med värme och humor skildrar vi er arbetsplats och det ämne som är aktuellt för dagen. Allt är improviserat, så det blir en helt unik show bara för er som lockar till skratt och igenkänning. Om ni önskar att vi belyser ett aktuellt ämne som t.ex ledarskap, svåra samtal, service eller likabehandling så kan vi skräddarsy en föreställning utifrån detta.

Ring oss på 0760 – 15 63 63 för mer information

Workshop i kreativitet & samarbete

 

I en workshop för oss får ni skratta, bjuda på er själva och se nya sidor av varandra. Med enkla och lustfyllda övningar får ni träna på att ta er första idé (som ofta är den bästa), släppa på censuren och upptäcka hur lätt det är att få full tillgång till sin fantasi. Ni får se möjligheterna i att misslyckas, hur roligt det faktiskt kan vara att vässa lyssnande och samarbete. En aktivitet som ger lust, motivation och känslan av att allt är möjligt!

 

Passar som aktivitet vid teambuilding, kick off, grupper som ska slås samman eller igångsättare.

Ring oss på 0760 – 15 63 63 för mer information

Workshop i kroppsspråk & kommunikation

 

Kroppen pratar hela tiden, medvetet eller omedvetet. Detta är en av våra mest populära workshops där vi använder vi oss av begreppet ”status” för att bli medveten om de komplexa samspel som ständigt pågår. Ni får pröva att gå in i roller som ”låg” respektive ”hög”status och laborera med detta. Vad händer om jag ser en person rakt in i ögonen eller hela tiden rör mina händer? En slags lek med vårt kroppsspråk som gör oss medvetna om vad vi signalerar och hur vi tar emot signaler.

 

Ni får möjlighet att prova flera situationer som kan knytas till er verklighet. Status är ett utmärkt sätt att lära sig att förstå relationer och sin egen del i en grupp. Det är dessutom avväpnande och mycket roligt.

 

I den här workshopen får ni också med enkla och lustfyllda övningar träna på att ta er första idé (som ofta är den bästa), släppa på censuren och upptäcka hur lätt det är att få full tillgång till sin fantasi.

 

Genom mycket skratt får ni lära er att babbla med kroppen, bjuda på er själva och se nya sidor av varandra.

Ring oss på 0760 – 15 63 63 för mer information

Workshop i presentationsteknik – Tala inför folk!

 

Erövra modet och lusten att tala inför folk. Få alla att lyssna uppmärksamt. Med hjälp av improvisationsteater och storytelling tränar vi på att tala inför andra. Många tycker att det kan vara obehagligt. Kursen hjälper dig att komma över detta. Efter avslutad kurs ska du längta efter att få använda dina nyvunna färdigheter. Improvisationsteater är en metod att frigöra kreativitet, fantasi och träna sig på att vara i nuet. I impro måste möjligheten att det går snett få finnas och det är detta som är styrkan; att kunna finna sig i vilken situation som helst. Storytelling är konsten att övertyga med exempel. Genom att använda anekdoter och berättelser kan vi påverka på ett känslomässigt plan som ofta är långt mer överrtygande än vad bara kalla fakta någonsin kan vara.

 

I kursen ingår följande moment:

 

 • grunderna i impro – lek, spontanitet, samspel
 • avslappning, andning, nervositet
 • befinna sig i nuet och ta impulser från publiken
 • att utgå ifrån dig och din personilga stil
 • status/kroppsspråk
 • hur berättelser berör
 • att använda anekdoter som exempel
 • att kommunicera personlighetsdrag

Ring oss på 0760 – 15 63 63 för mer information

Endagskurs i presentationsteknik för företag

 

Erövra modet att tala inför folk.

 

UTBILDNINGSMÅL:
Att erövra modet och lusten att tala inför folk.
Fokus på det personliga tilltalet och att bli trygg, fri
och lekfull på scen och att våga misslyckas.
Efter avslutad kurs ska du längta efter att få använda
dina nyvunna färdigheter.

 

Inga förkunskaper krävs.

 

INNEHÅLL:
Med hjälp av improvisationsteater och storytelling får du träna på att tala inför andra.
Vi arbetar både med det förberedda och oförberedda talet. Under kursen får du regi, individuell feedback, vi varvar teori och praktik men mest är det en praktisk kurs eftersom övning ger färdighet.

 

I kursen ingår följande moment:

 

 • grunderna i improvisationsteater – lek, spontanitet, samspel
 • avslappning, andning, nervositet
 • att utgå ifrån dig och din personliga stil
 • kroppsspråk/status
 • storytelling – hur berättelser berör
 • publikkontakt – befinna sig i nuet och ta impulser från publiken

 

NÄR:
Datum inte fastställt men kommer under 2018
VAR:
2Lång Andra Långgatan 30 Göteborg
INGÅR I KURSEN:
Lunch, dricka, kaffe, fikabröd & frukt

 

PRIS: 4 000 kr/deltagare ex moms

Ring oss på 0760 – 15 63 63 för mer information

Tidigare kunder