Aktuella föreställningar

way off

WAY OFF BROADWAY
Svulstigt, glittrigt med känslorna på utsidan. Fult och vackert på samma gång. Fyra skådespelare och en pianist gör sitt yttersta för att improvisera fram en musikal med allt vad det innebär. Kom och bli golvad av kanske den roligaste musikal du någonsin har sett.

Datum
11 juli kl.20.00 (fri entré ingen platsbokning)

Club BIngo

CLUB BINGO
Improvisationsteater är ett ögonblickets konst. Ingenting planeras i förväg eller repeteras. Improverket ger dig en oförglömlig kväll med klassiskt bingospel, fina priser och improviserade scener. En smällkaramell helt enkelt med bingo, improvisationsteater & musik.

Datum
Nya datum hösten 2020

improverket bjuder in

VM I IMPRO
Improverket bjuder in och samlar några av Sveriges alla fantastiska improvisatörer på Kvartersscenen 2Lång för att kärleksfullt tävla på liv och död! Typ... Kom in på en bit mat och dryck och njut av improvisationsteater på absolut högsta och lägsta nivå.

Improverket & Covid-19

Improverket följer rapportering och restriktioner som myndigheter ger. Våra kurser som hade kurstart från januari 2020 är förtillfället pausade och kommer återupptas i juni. Kurstarter som tidigare skulle ha startat den 20 april kommer sätta igång i från juni. Vänligen se exakt datum för respektive kurs här!

 

Inställda eller framflyttade evenemang
Från söndag 29 mars gäller nytt förbud mot sammankomster, maxtalet på 500 personer blir nu 50 personer, detta gäller tills vidare. För 2Lång och Improverkets del innebär det att vi ställer in eller flyttar fram evenemang till sommaren eller hösten. 2Lång kommer kontakta berörd publik med nya datum så snabbt de kan. Om du inte kan gå under de nya datumet har du rätt till återköp. Har du frågor vänligen maila info@2lang.se

 

Sammanfattning kring återköp - kurser
Från och med den 24 mars pausar vi alla kurser som hade uppstart från januari och februari 2020, vi startar upp dessa igen från juni, har du frågor gällande återköp vänligen kontakta frida@improverket.se - Se schemat för din kursstart här!

 

Kommande kursschema ser annorlunda ut än våra tidigare, detta är för att skapa mer fysiskt utrymme för alla kursdeltagare. Kursledare kommer även anpassa övningar för skapa mer distans. Det kommer inte vara mer än 50 personer i vår lokal samtidigt. 

Våra skådespelare

Improverkets skådespelare!

Improverkets ensemble som består utav frilandsande skådespelare och musiker. Läs mer om vårt fina gäng här!

Kontakta oss

Kontakta oss!

Har du frågor kring våra föreställningar kan du kontakta oss via info@improverket.se
Vid frågor kring biljetter går det även bra att höra av sig till 2Lång via info@2lang.se 

kontakta oss_impro
christerhedberg_180427_212325_0260

Alla våra föreställningar spelas på Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30, Göteborg 

Biljetter & datum
Hittar du via www.2lang.se

Mat & dryck
Kvartersscenen 2Lång har även bar och kök.
Mat och dryck beställs på plats när du har kommit - med fördel via din telefon

Tillgänglighet
Alla besökare sitter vid bord vid, borden och platserna närmast scenen saknar trösklar och trappor.

Tillgänglighetsanpassas toalett finns på Kvartersscenen 2Lång. Vid frågor rörande tillgänglighet vänligen kontaka info@2lang.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Anmäl dig här!

Besök oss
Kvartersscenen 2Lång
Andra Långgatan 30,
413 27 Göteborg

Kontakta oss
Info@improverket.se